Mijn Online Kluis logo

mijn online kluis

consortium

Ons consortium bestaat uit drie gerenommeerde bedrijven; Unisys Payment Services & Solutions (UPSS), SecureDD en The Future Group (TFG). 

Onze samenwerking is ontstaan doordat we rondom het thema digitale kluis met elkaar in gesprek geraakt zijn. In dat proces hebben we geconcludeerd dat we als drie betrokken partijen, gezamenlijk, een goede en gedegen digitale kluis propositie kunnen realiseren. Sterker nog; de basis daarvoor is al aanwezig! 

Voor de uitrol van Mijn Online Kluis zijn we in gesprek met aansprekende partijen die ieder vanuit de eigen positie Mijn Online Kluis aan het eigen klantenbestand aan kunnen bieden. 

Mijn Online Kluis

Unisys heeft een eigen, goed beveiligd, datacenter en verwerkt voor alle Nederlandse, maar ook voor diverse buitenlandse, banken alle papieren betaaltransacties.​

SecureDD logo

SecureDD levert op dit moment al honderdduizenden kluizen aan diverse partijen in de verzekerings- en pensioenbranche.​

The Future Group Logo

TFG is het grootste netwerk in Nederland van zelfstandige ICT-ers.​

Unisys ontwerpt, bouwt en beheert bedrijfskritische IT-omgevingen voor organisaties en overheid waarin de kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening voorop staat. In samenwerking met onze klanten en partners zorgen we voor operationele efficiency, verminderde complexiteit en verhoogde productiviteit.
Unisys selecteert “best of breed” oplossingen en onze kracht is om deze (technische) partijen samen te brengen en als één gezicht richting de klant te laten opereren.

Wij zijn van mening dat alle bedrijven en organisaties op een veilige, veilige en probleemloze manier informatie moeten kunnen uitwisselen zonder bang te zijn dat die gegevens in verkeerde handen terechtkomen.

veilige toegang tot je kluis

Unisys Secure Your Tomorrow all over the Globe
Video afspelen

Toegang tot je Mijn Online Kluis omgeving is uitermate goed beveiligd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Unisys Stealth Identity technology.

Stealth Identity zorgt voor authenticatie, validatie en een veilige verbinding en bewaakt en verzorgt de afgegeven machtigingen.

Je Identiteit gewaarborgd
Mijn Online Kluis biometric
Video afspelen

Onze identiteit is een van ons meest dierbare bezit. Identiteitsfraude is aan de orde van de dag.

De biometrie met Stealth Identiteit biedt een veilige, frictie vrije identificatie-ervaring.

Voor meer detail informatie zie: https://stealthsecurity.unisys.com/

SecureDD is van mening dat alle bedrijven en organisaties op een veilige, veilige en probleemloze manier informatie moeten kunnen uitwisselen zonder bang te zijn dat die gegevens in verkeerde handen terechtkomen.

  • VEILIGE TOEGANG
  • VEILIGE OPSLAG VAN DOCUMENTEN EN GEGEVENS
  • COMPLIANT MET EU PRIVACY REGELGEVING

Met SecureDD is het ook mogelijk om je bestanden te organiseren en het eenvoudig te delen met anderen. Dit kan door toestemming te geven om een bestand van jouw omgeving te gebruiken of door een link te sturen met een te downloaden bestand van jouwzelf of een verzoek om beveiligd een bestand naar jouw digitale kluis te verzenden. Deze uitwisselingfaciliteit is erg handig als je regelmatig bestanden (bijvoorbeeld: loonstroken, kopie paspoort, kopie bankafschriften, etc.) op een veilige manier wilt up/downloaden, waarbij je zeker weet dat de ander de persoon is, waarvoor het bestemd is. Alle stappen in je digitale kluis, dus ook deze uitwisselingen van bestanden, worden gelogd en kunnen dienen als juridisch bewijs. Voor meer informatie bezoek onze website: https://securedd.nl/solutions/esafe
SECUREDD solution

Missie securedd

SecureDD is ervan overtuigd dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om persoonlijke data en documenten beveiligd te kunnen opslaan en te delen met derden. Met onze persoonlijke Cloud oplossing heb je zelf controle over alle persoonlijke data, zoals contracten, paspoort, testament, Facebook gegevens, financiële transacties en medische gegevens. Daarnaast kan je toestemming geven aan derden om bestanden te gebruiken voor doelen, die voor jou van belang zijn. 

The Future Group Logo

Samen Ondernemen

HET GROOTSTE NETWERK VAN ZZP'ERS IN IT​

350 PROFESSIONALS IN MEER DAN 20 IT-EXPERTISES

The Future Group is met zo’n 350 zelfstandige professionals  één van de grootste IT-organisaties van Nederland. Onze IT’ers hebben zich verenigd in maatschappen die meer dan 20 expertgebieden beslaan. Als opdrachtgever krijg je het beste van twee werelden. Je huurt een zelfstandige professional in die ervaring heeft, expertise en een onafhankelijke drive om projecten te laten slagen. Maar achter die zelfstandige professional staat een stabiele organisatie die ervoor zorgt dat de samenwerking foutloos en soepel verloopt.

Two Business coworkers walking along elevated walkway

Wij zijn van mening dat particulieren, bedrijven en organisaties op een veilige en probleemloze manier informatie moeten kunnen uitwisselen zonder bang te zijn dat die in verkeerde handen terecht komt.

Voor meer informatie bezoek onze website:

 https://the-future-group.com/voor-bedrijven

Mijn Online Kluis logo zwart

Wij willen je bezoek op onze website zo aangenaam mogelijk maken. Dit doen we door onze site constant te optimaliseren. Hiervoor verzamelen we informatie van onze bezoekers. Cookies (ook van derden) spelen hierbij een belangrijke rol. Voor meer informatie over ons cookiebeleid, zie ons Privacybeleid.