Mijn Online Kluis logo
Mijn Online Kluis FAQ

Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Staat je vraag er niet bij? Stel je vraag dan via het formulier onderaan deze pagina.

Dat is jammer genoeg nog niet mogelijk. Mijn Online Kluis wil niet nog een extra online omgeving creëren waar je digitale informatie kunt bewaren. Die zijn er immers al genoeg. Het ligt dan dus voor de hand om Mijn Online Kluis via een of meer gerenommeerde partijen aan te bieden. 

De kosten worden niet door ons bepaald maar door de uiteindelijke aanbieder(s) van Mijn Online Kluis. 

In principe is de opslagcapaciteit onbeperkt. Heb je veel opslag nodig voor bijv. foto’s en video’s dan kun je extra opslagcapaciteit aanvragen.

Mijn Online Kluis heeft als doel het beperken van het aantal “mijn omgevingen”. Daarmee voorkom je dat persoonlijke informatie versnipperd over internet komt te staan. Wij willen dus niet nog een extra “mijn omgeving” creëren waar je digitale informatie kunt bewaren. Die zijn er immers al genoeg, of te veel.  
Het ligt dan dus voor de hand om Mijn Online Kluis via een of meer gerenommeerde partijen aan te bieden.

Het consortium bestaat uit drie gerenommeerde bedrijven; Unisys Payment Services & Solutions (UPSS), Securedd en The Future Group (TFG) 

UPSS heeft een eigen, goed beveiligd, datacenter en verwerkt voor alle Nederlandse, maar ook voor diverse buitenlandse, banken alle papieren betaaltransacties. 

Securedd levert op dit moment al honderdduizenden kluizen aan diverse partijen in de verzekerings- en pensioenbranche 

TFG is het grootste netwerk in Nederland van zelfstandige ICT-ers. 

Meer informatie is te vinden op de About pagina van deze website of de individuele bedrijfswebsites. 

Het consortium wil altijd in gesprek met partijen die het eigen klantenbestand willen voorzien van het Mijn Online Kluis concept.

Als eigenaar ben jij de enige die in je kluis kan. Uitzondering is dat je anderen (tijdelijk) kunt machtigen om bijv. een specifiek document in te kunnen zien. Dat kan handig zijn bijv. bij een hypotheekaanvraag.  
Verder kun je aangeven dat bepaalde bedrijven documenten (zoals polissen, facturen etc.) naar je kluis mogen sturen. Dit kun je vergelijken met een brievenbus.

 

Mijn Online Kluis logo zwart

Wij willen je bezoek op onze website zo aangenaam mogelijk maken. Dit doen we door onze site constant te optimaliseren. Hiervoor verzamelen we informatie van onze bezoekers. Cookies (ook van derden) spelen hierbij een belangrijke rol. Voor meer informatie over ons cookiebeleid, zie ons Privacybeleid.